για σχόλια, παρατηρήσεις, αποστολή άρθρου στείλτε το μήνυμά σας στο email: 'toxicwastegreece@gmail.com'

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ανακύκλωση τοξικών αποβλήτων και κυρίως μιγμάτων διαλυτών από ελληνική εταιρεία

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα η μεταβίβαση του 100% των μετοχών της Safetykleen Hellas (θυγατρικής του ομίλου Safetykleen Europe). Με την εν λόγω εξαγορά ο Νίκος Κλεισιώτης και η εταιρεία SUK Hellas (Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος) συμφερόντων του ιδίου, απέκτησαν το 100% των μετοχών της Safetykleen Hellas.
Η Safetykleen κατέχει ηγετική θέση στην ευρωπαϊκή αγοράς στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών που αφορούν στην ανακύκλωση τοξικών αποβλήτων διαλυτών και την υποστήριξη της βιομηχανίας και του κλάδου αυτοκινήτων γενικότερα με  υπηρεσίες βιομηχανικού καθαρισμού.
Πιο συγκεκριμένα η εταιρία διαθέτει πλυντήρια εξαρτημάτων με διαλύτες και υδροδιαλυτά παρασκευάσματα τόσο για χειρωνακτική όσο και αυτόματη χρήση. Επίσης πλυντήρια καθαρισμού πιστολιών και εργαλείων βαφής αλλά και συστήματα καθαρισμού φρένων & συμπλέκτη. Τις υπηρεσίες συμπληρώνει ευρεία συλλογή προϊόντων αποκλειστικά για την υποστήριξη της Βιομηχανίας, των συνεργείων αυτοκινήτων και των μηχανουργείων και κυρίως η απόσταξη διαλύτη.
Σχετικά με την υπογραφή της συμφωνίας, ο Ν. Κλεισιώτης δήλωσε τα εξής: “τη κρίσιμη περίοδο που διανύουμε πρέπει να ανυψώσουμε όλοι μας τα αισθήματα του πατριωτισμού. Για την Ελλάδα του 2011, πατριωτισμός σημαίνει να επενδύει κανείς στην Ελλάδα και να αναζητά συνέργειες στον τόπο του, έτσι ώστε να αντιμετωπισθεί η κρίση με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Η Safetykleen Hellas διαθέτει ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που μαζί με τις συμπληρωματικές υπηρεσίες και προϊόντα των άλλων εταιρειών του ομίλου μας (SUK και IPEL Συστήματα Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας), κινούμενη πλέον σε ένα ευέλικτο σχήμα προσαρμοσμένο στην ελληνική αγορά, πιστεύω ότι θα καταφέρει όχι μόνο την ανάκαμψη, αλλά πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να σηματοδοτήσει τις εξελίξεις και να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις στο χώρο της”.
Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της Safetykleen είναι στον Ασπρόπυργο ενώ διατηρεί υποκατάστημα στη ΒΙΠΕ Σίνδου στη Θεσσαλονίκη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου